SCIENCE, RESEARCH, DEVELOPMENT #41 (НАУКА, ИССЛЕДОВАНИЯ, РАЗВИТИЕ.#41) 30.05.2021- 31.05.2021 Belgrade (Serbia)
ПЕДАГОГІЧНИЙ КОУЧИНГ ЯК РІЗНОВИД
КОУЧ-ТЕХНОЛОГІЇ
INSTRUCTIONAL MATERIALS FOR ESP TEACHING
РОЛЬ НАРОДНОЇ ІГРАШКИ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЕСТЕТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ
ІВЕРШИНЬ А. Г., БОНДАРЕВА Е. В., ШАГАЄВА А. Д.#16
ЗВУКОВИЙ ТЕКСТ, ВІДЕОЗОБРАЖЕННЯ ТА ЛЮДИНА В ІНФОРМАЦІЙНОМУ СУСПІЛЬСТВІ
CONCEPTUAL FEATURES OF INNOVATION MANAGEMENT OF RESTAURANT ENTERPRISES
KRAYNYUK L. M., POLCHANINOVA I. L., GOLOVAN K. R.#22
ОБЛІК ФОРМУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР
ВІВЧАР М.Б., МЕЛЬЯНКОВА Л.В. #25
ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ
МИРОНЕЦЬ О.М., ТКАЧЕНКО А.О. #28
MOSKALETS T., LІTOVCHENKO А., VOVKOHON А. #30
РОЗВИТОК ТВОРЧОЇ УЯВИ ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА
МЕРКУЛОВА Н. В., ЯДЖАК Я. П.#35
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УДОСКОНАЛЕННЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ В УЧНІВ-ГІТАРИСТІВ МИСТЕЦЬКИХ ШКІЛ
КОТОВА Л. М., МІРОШНИЧЕНКО В. В.#37
PROFESSIONAL CORRELATES OF PSYCHOSOMATIC DISORDERS